Onderhouden van uw parketvloer

U investeert in gezelligheid, samen zijn, uw persoonlijke uitstraling en creëert uw eigen identiteit wat een huis uw thuis maakt. U investeert in een premium vloer die bijdraagt aan dit voornemen. U investeert in een Parlour Parketvloer.

Investeer ook in kwalitatief hoogwaardige onderhoudsproducten die er voor zorgen dat uw vloer niet beschadigd of slijt en uw thuis de uitstraling behoudt zoals u deze voor ogen heeft. Graag geven wij u daarom een overzicht en nuttige informatie hoe u lang kunt genieten van uw Parlour Parketvloer.
Er zijn tal van producten verkrijgbaar voor het onderhouden van Parketvloeren:
•    Was
•    Olie
•    Hardwax olie
•    Lak

Laat u altijd adviseren door uw lokale Parketvloeren professional die de vloer waarschijnlijk ook gelegd heeft alvorens u aan de slag gaat. Hij voert de werkzaamheden ook graag voor u uit, kunt u genieten van de gewonnen tijd en blijft u ten alle tijden verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

Aangeraden wordt om in ieder geval hetzelfde product te blijven gebruiken. Merken die voorzien zijn van het ParketPro keurmerk worden door Parlour geadviseerd. Deze onderhoudsproducten zijn verkrijgbaar in de webshop van ParketPakket en bij uw lokale Parketvloeren Professional.

Indien u het onderhoud van uw nieuwe Parlour Parketvloer vanaf het begin uitvoert met door ParketPro gecertificeerde producten, verlengt Parlour Parketvloeren de garantie op uw Parketvloer met 2 jaar! Parlour Parketvloeren staat immers als geen ander voor kwaliteit en duurzaamheid.
Hanteer bij twijfel altijd de spelregel dat u altijd eerst een test uitvoert op klein stukje Parketvloer in de hoek van de ruimte.

Regelmatig onderhoud van uw Parketvloer

Regelmatig onderhoud zoals stofzuigen (voorzien van parketborstel) draagt bij aan lange levensduur van uw Parketvloer. Vuil, stof en met name zand kunnen schuren en zo schade aan uw vloer veroorzaken.

Slijtage van houten vloer voorkomen

Naast het regelmatig onderhouden van uw vloer zoals hierboven beschreven kunt u extra maatregelen ondernemen om slijtage aan uw Parketvloer te voorkomen:
•    Meubels voorzien van vilt
•    Gebruik onder-schotels bij het plaatsen van bloempotten e.d.