.Warehouse Management Systeem

Om uw interne logistieke processen, zoals inslag, voorraadbeheer, productie-aansturing en orderpicken te automatiseren maken wij gebruik van onze in eigen huis ontwikkelde software LabeltouchPro.

Geen ingewikkeld duur systeem, maar een eenvoudige oplossing voor de gehele interne logistieke stroom. Wij hebben de mensen in huis die bij u onsite een analyse kunnen maken van al uw interne processen om aan de hand van deze gegevens een ontwerpplan op maat te schrijven.

Vanuit een goederen ontvangst scherm wordt de inslag met eventuele keuring geregistreerd. Vervolgens worden de goederen met behulp van scanners op voorraadlocaties geplaatst en later vanuit voorraad naar productie geboekt. Dit kan van orderregelniveau tot lijn of afdeling, waarna vervolgens het gereed product weer kan worden gepickt en verzonden. 

Uiteraard wordt alles gelogd voor track en trace. Door onze jarenlange ervaring met de hardware, onder andere printers en scanners, en software hebben wij alles in huis om dit proces compleet te automatiseren.

.Scanners

.Software

Label Solutions is leverancier van  standaard softwarepakketten op gebied van het ontwerpen van labels, waaronder BarTender, LabelStar Office en LabelTouch

.Labelprinters

.Partner in labeling

Label Solutions maakt op maat diverse etiketteerconfiguraties voor het automatisch in-lijn etiketteren van verschillende producten. De machines zijn voorzien van een overzichtelijke bedieningsterminals.