.Wegen & Etiketteren

Uw product wegen, een etiket printen met de juiste informatie en het vervolgens aanbrengen op uw product in een snelle flow kan met onze weeg- en etiketteeroplossingen. De afgelopen jaren hebben wij een diversiteit aan etiketteerlijnen gebouwd. Maatwerk systemen op basis van de wensen van onze klanten. 

Etiketteren bovenop, onderop, of boven- en onderop een champignon doosje, een C-label om een gebaksdoos, rondom etiketteren van flessen of emmers, wij hebben de oplossing in huis. 

Onze in eigen huis ontwikkelde software voor aansturing  van de printers maakt het mogelijk om variabele data te printen zoals gewicht, lotnummer, datum en tijd, tht etc. 

Met de kennis die wij hebben opgedaan en samen met onze goede service afdeling bieden wij een oplossing voor al uw etiketteer vraagstukken.

.Weeg-, print en apply machines

.Etiketten

Label Solutions levert diverse soorten etiketten; op rol of op vellen, in diverse maten en bedrukkingsmogelijkheden. 
De mogelijkheden zijn eindeloos.

.Software

Label Solutions is leverancier van  standaard softwarepakketten op gebied van het ontwerpen van labels, waaronder BarTender, LabelStar Office en LabelTouch

.Partner in labeling

Label Solutions maakt op maat diverse etiketteerconfiguraties voor het automatisch in-lijn etiketteren van verschillende producten. De machines zijn voorzien van een overzichtelijke bedieningsterminals.